Dnes je: Meniny má:
 
 
Aktuality
Historia
Technika
Súťažné výsledky
Fotogaléria
Video
Plameň
Pohárová súťaž KA
2% z dane
Výbor DHZ
Kontakt
 
THHL
 
 
Kalendár - 2022
1. 30.03 - VČS
2. XY.04 - Výbor DHZ
3. 22-23.04 - Brigáda
4. 26.04 - Ukážka MŠ
5. 01.05 - Cykl. preteky
6. 06.05 - Plameň
7. 13.05 - Výbor DHZ
8. 14.05 - VZ DPO
9. 16.05 - Ukážka ZŠ.
10. 03.06 - Výbor DHZ
11. 11.06 - Ukáž. Bzovík
12. 18.06 - Brigáda 2
13. 08.07 - Výbor DHZ
14. 09.07 - Čekovce
15. 10.07 - Výmena olej.
16. 24.07 - Pomoc, kup.
17. 12.08 - Výbor DHZ
 
Predb. kal. suťaží - 2022
01. 21/28.5 - Sebechleby
* - súťaže THHL
 
Aktuality - 2022
 
Vítajte na stránke Dobrovoľného hasičského zboru mesta Krupina
 
Pridané: 28.07.2022
fotoČekovce - 23.07.2022

Požiar podobný tomu, ktorý sme videli pred pár dňami na u nás na Starej Hore. I tu zasahovalo viacero zborov profesionálnych i dobrovoľných. Neviem či je to presné číslo, ale počul som, že nás bolo cez 35. K tomu nám pomáhalo aj mnoho ľudí z okolia. V rámci požiaru sme plnili rôzne úlohy. Pri rybníku sme vytvorili miesto na dopĺňanie vody do hasičských cisterien. Dohášali sme malé ohniská, ale i zápasili so šíriacim sa požiarom v lese. Po uhasení sme doplnili vodu do áut, ktoré to potrebovali a za tmy sme sa vracali domov.
    Foto
fotoBebrava - 21.07.2022

Po ťažkej noci strávenej na Starej Hore. Pár hodinách spánku v lepšom prípade. V tom horšom po ďalších hodinách v práci. Nás okolo jednej  zavolali k požiaru v Bebrave. Horela tu lúka a okraj lesa. Príčinou vraj boli previsnuté el. káble. Našou úlohou bolo dohášať ohniská za pomoci vakov s vodou. To sa nám zhruba po dvoch, troch hodinách podarilo. Mohli sme tak konečne ísť domov. Teda opäť iba niektorí. Niekto musel ísť aj do práce. Urobiť veci, ktoré počas dňa nestíhal. Netrvalo to moc dlho a na miesto sme poli privolaní znovu. I keď miesto dôkladne zalejete. Je teplo, často fúka vietor. Do pár minút je všetko suché. Myslím, že i tu sa stalo niečo podobné. Voda sa odparila, malé tlejúce miesto rozfúkal vietor. A ak sme opäť robili všetko od znovu. Po zahasení sme ešte istý čas zmáčali okraje zhoreniska a všetky tlejúce miesta. Nechcelo sa nám už na dané miesto vracať znovu.
    Foto
fotoStará Hora - 20.07.2022

Všetky predchádzajúce požiare boli menšieho charakteru. Na Starej Hore však horela oveľa väčšia plocha. Už keď sme prichádzali na miesto bolo zrejmé, že to niečo malé nebude. Plamene šľahali do veľkej výšky. Požiar sa rýchlo šíril. Po príchode a zahlásení veliteľovi sme dostali za úlohu dohášať oheň pod kopcom. Zahasili sme časť lúky a snažili sa zahasiť požiar, ktorý už horel v lese. Fúkal však vietor a sila ohňa bola privysoká. Borovice na mieste horeli ako zápalky. Každým fúknutím bol oheň ďalej. Požiar narastal a tak poli povolávané postupne ďalšie hasičské zbory, profesionálne i dobrovoľné. My sme postupne plnili rôzne činnosti na viacerých miestach. Časť našich členov bojovala s ohňom na vrchnej strane. Zvyšok dohášal oheň na kraji požiaru. Neskôr sme sa presunuli aj hlbšie do lesa. Oheň sa postupne podarilo zastaviť. Okolo 11-tej v noci sme už na mieste ostali iba my. Vykonávali sme požiarnu hliadku a dohášali ohniská hlavne na kraji zhoreniska. Práca to bolo namáhavá. V lese bolo veľa nedohasených ohnísk. V tom čase už väčšina z nás mala za sebou pracovnú zmenu v zamestnaní a možno 6-7 hodín práce pri hasení požiaru. V lese bol ťažký terén s veľkým počtom kameňov. Navyše počas celej noci nás ohrozovali padajúce stromy. Prvý krát sme si na krátku chvíľu oddýchli o druhej v noci. Potom sme opäť prešli celé miesto požiaru a dohasili čo sa dalo. Okolo 8-mej ráno nás prišli vystriedať profesionálny hasiči s Krupiny. Tí na mieste dohášali ohniská zhruba do 12-tej. Mám info, že aj po tom boli ešte minimálne raz privolaní na miesto zahasiť nejaký tlejúci peň. Na prvý pohľad to vypadá tak, že práca hasiča konči uhasením požiaru. Nie je to však tak. Prídete unavený na zbrojnicu a musíte poupratovať a pripraviť všetky veci tak, aby ste v prípade potreby mohli zasiahnuť znovu. Mnohí z nás už boli na nohách cez 24 hodín. Najradšej by sme si konečne išli ľahnúť. Čakala nás však ešte práca. Vyradili sme deravé hadice, opláchli vaky na vodu, poukladali veci v Ivecu, prezliekli sa. Až v tomto okamihu nastal ten čas. Môžeme ísť konečne domov. Aj to nie pre všetkých. Jakub musel ísť do práce, Erik tiež niečo súrne mal. Tak sa niektorí z nás dostali k spánku až počas dňa a to sme ešte nevedeli čo nás v ten deň čaká.
    Foto
fotoBebrava - 19.07.2022

Podobne ako pri predchádzajúcom požiari a zrejme väčšine pri ktorých sme tento rok zasahovali i tu zahral veľa ľudský faktor. Presné príčiny vzniku požiaru nepoznám. Na mieste, kde požiar vznikol bolo niečo ako pec. Zrejme od nej sa rozšíril požiar ďalej. Opäť veľké sucho, vietor. Oheň preskočil plot a šíril sa ďalej. Keď sme prišli na miesto ešte na pár miestach horelo. Dostali sme na starosti jeden úsek. Dohasili sme miesta s ohňom a potom malé ohniská. Na záver sme sa presunuli do priestorov družstva, kde to všetko vzniklo. Tu sme dohasili to čo tlelo a chvíľu vykonávali požiarnu hliadku.
    Foto
fotoTanistravár - 16.07.2022

Myslím si, že ľudia sú nepoučiteľní. Už približne od marca poriadne nepršalo. Všetko je suché. Navyše panujú veľké teplá a fúka nárazový vietor. Vzhľadom na vysoké riziko požiaru, platí zákaz zakladania ohňa vo vonkajších priestoroch. Napriek všetkému čo som napísal. Mal tento požiar presne takýto štart. Zapálenie nalej kopy dreva, fuknutie vetra a požiar sa šíri na veľkej ploche. Našťastie domáci rýchlo zasiahli. Požiar nerozšíril do okolia. Nenapáchal veľké škody. 
    Foto
fotoStarý Háj - 13.07.2022

Po pokoji, ktorý na chvíľu zavládol sa nám opäť rozhorelo. Tento krát to bolo na Starom Háji. Horela lúka a kríky. Na miesto sme prišli keď už hasiči mali požiar pod kontrolou. Našou úlohou tak bolo dohášanie malých ohnísk a kontrola či niekde nezačne horieť znovu.
    Foto
fotoKrupina - 10.07.2022

Na výbore sme sa dohodli, že v rámci starostlivosti o techniku by sme sa mali stretnúť a vymeniť olej v čerpadlách a el. centrálach. Dnešný deň bol teda venovaný tejto činnosti.
    Foto
fotoČekovce - 09.07.2022

Dnes sme boli vypomôcť dobrovoľným hasičom z Čekoviec. Mali niečo ako Hasičský deň a chceli urobiť deťom penu. Žiaľ starosta im zakázal na to použiť pridelenú techniku. A tak nás poprosili či by sme im s tým nevypomohli. Keď sa niekedy medzi sebou rozprávame. Je pre mňa zarážajúci postoj mnohých ľudí čo riadia obce. Starostov, poslancov. Keď niekde horí tak pomáhajte. Keď potrebujete pomoc, tak tomu bránia rôzne veci. Nemáme peniaze na to, aby sme ti preplatili zvolávanie ľudí k požiaru. Netrápi nás, že to robíš za vlastné. Alebo aj niekoho trápi, ale nijako to nerieši. Nemôžeš použiť auto na akcií, ktorá má pomôcť fungovaniu dobrovoľných hasičov, ich propagácií, ale keď horí bež a ochraňuj. Čo ma po tom, že niečo máš si hasič choď... Napísal som to tvrdo, ale takto rôzne mi to pripadá. A nie len na obciach i na mestách, česť výnimkách aj my máme rôzne skúsenosti. Často také, že keby ste sa mali triezvo sebecky rozhodnúť, tak dobrovoľným hasičom dávno nie ste. Aby som sa, ale vrátil k akcií. Pena sa podarila, deti boli šťastné a domci spokojní.
    Foto
fotoKrupina - 06.07.2022

Často sme po rôznych akciách, pri zásahoch prichádzali na to, že si nemáme ako umyť veci. Resp. máme ako, ale je to komplikované. odkukali sme zlepšovák z áut profesionálnych hasičov a urobili sme si predĺženie na ventil nádrže. Teraz nám už stačí iba otočiť kohútik.
    Foto
Pridané: 27.07.2022
fotoBzovík, požiar lúky - 04.07.2022

Dnes sme boli privolaní k požiaru lúky na Bzovíku. Po príchode na miesto požiaru a zahlásení sa veliteľovi nám bola pridelená časť požiaroviska kde sme hasili menšie ohniská. Po uhasení sme ostali na mieste. Vykonávali sme požiarnu hliadku a dohášali ohniská. Tie vznikali vplyvom vysokej teploty a vetra, ktorý na mieste bol. 
    Foto
fotoKrupina, požiar bytu - 02.07.2022

Už dlhšiu dobu je veľmi teplé počasie, ktoré je vhodné pre vznik požiaru vysušených lúk a lesov. Pomaly sme aj očakávali, že nás k niečomu takému privolajú. Naše očakávanie neboli správne nakoľko sme dnes vypomáhali pri požiari bytu. Boli sme tu zvolaní cez operačné stredisko. Keď sme prišli na miesto. Požiar už bol uhasený. Našou úlohou bolo vypomáhať v prípade potreby zisťovateľovi vzniku požiaru. Po ukončení tejto činnosti sme ešte prehrabali zhorené priestory či niekde nie je nejaké skryté ohnisko a potom sme sa vrátili späť na zbrojnicu. Prvý náš letný zásah nebol spojený s počasím, ktoré momentálne v našich oblastiach vládne. Myslíme si, že je iba otázkou času kedy sa tak stane.
    Foto
fotoPlameň - 27.06.2022

Dnes sme s deťmi v krúžku plameň boli na požiarnej zbrojnici HaZZ v Krupine. Chceli by sme sa i tu poďakovať profesionálnym hasičom za to, že nám to umožnili. Zároveň ďakujem, že deťom povysvetľovali mnohé veci a ukázali im techniku, ktorou disponujú. Možno raz aj niektoré z týchto detí rozšíria ich rady. 
    Foto
fotoPlameň - 20.06.2022

Okrem základných veci, ktoré s deťmi preberáme na krúžku plameňa sa snažíme im ukázať aj niečo navyše. Už po druhý krát sme sa vybrali na priehradu. Tu sme deťom ukázali rôzne čerpadlá, ktoré máme v protipovodňovom vozíku. Zároveň si deti mohli nacvičiť zručnosti v používaní kombinovanej prúdnice
    Foto
fotoBrigáda - 18.06.2022

Ako prvú vec ktorú sme urobili v rámci brigády bolo vyvezenie odpadu. To sme urobili už počas týždňa. 90 percent z vecí, ktoré sme odvážali boli veci, ktoré ku nám navozili druhí ešte v čase keď sme nemali plot. Druhý krát sme sa stretli v sobotu. nebolo nás veľa. No urobili sme skoro všetko čo bolo naplánované. Vyviezli sme šrot, pohrabali pokosenú trávu, povyhadzovali smeti z priestorov za zbrojnicou, opravili záchod a dvere. Ostala iba brána, ktorú sme chceli vybrúsiť  a namaľovať. Určite sme sa nestretli posledný krát a tak toto urobíme neskôr.
    Foto
fotoKrúžok Plameň - 13.06.2022

Jedna z úloh, ktorú sme si dali tento rok je obnovenie práce s mládežou. Naše skúsenosti z minulosti neboli najlepšie. Nedarilo sa nám prilákať deti do krúžku. Tento rok sme stavili sme na mladých. Táto úloha pripadla na Ondreja Leštáka. Dnes sme mali za sebou tretí tréning a deti nám od tréningu k tréningu pribúda. Momentálne ich je okolo 16. Na začiatok je to až moc dobré. Dúfame, že to deťom vydrží. Budeme sa môcť spoločne zúčastniť na jesennom kole plameň. Prípadne inej súťaži pre deti. Rovnako tak, že niektoré deti to s nami vydržia až do dospelosti a rozšíria rady dobrovoľných hasičov v meste Krupina.
    Foto
fotoBzovík, ukážka - 11.06.2022

Nášho veliteľa kontaktovali organizátori hospodárskeho jarmoku, ktorý sa koná na Bzovíku či by sme neprišli urobiť ukážku pre deti. Preto sme strávili doobedie v peknom prostredí obklopení deťmi. Čo to sme im ukázali z našej techniky, predviedli a následne nechali, aby si čo to vyskúšali.
    Foto
Pridané: 07.06.2022
fotoUkážka pre deti zo ZŠ - 16.05.2022

Dnes po obede sme boli na základnej škole Eleny Maróthy Šoltésovej. Robili sme tu ukážku pre deti z družiny. V rámci nej sme v krátkosti predstavili náš zbor. Ukázali sme našu techniku a špeciálne oblečenie, ktoré máme. Na záver si mohli vyskúšať vzájomnú spoluprácu pri hasení požiaru a predviedli sme im ako si môžu pomocou kombinovanej prúdnice upraviť tvar prúdu podľa potreby. Deťom sa páčilo a nás tešil ich záujem. Odchádzali sme tak domov spokojní a verím, že podobne aj žiaci ZŠ.
    Foto
fotoValné zhromaždenie DPO - 14.05.2022

Každých 5 rokov sa členovia DPO schádzajú na valnom zhromaždení.  Rekapitulujú tu svoju činnosť za predchádzajúce obdobie. Dávajú si úlohy na obdobie nasledujúce. Volia si nové vedenie, zástupcov do rôznych skupín, ktoré riadia činnosť územnej organizácie DPO v Krupine. Nás teší, že naši dvaja členovia boli opätovne zvolení. Zároveň aj to akej podpory sa im dostalo. Erik a Janka nás tak aj naďalej zastupujú v ÚO DPO.
    Foto
fotoPlameň, Cerovo - 06.05.2022

Na jarnom kole plameňa naše deti neštartovali. Mali sme však zastúpenie medzi rozhodcami a organizátormi. Za náš zbor sa na súťaži zúčastnili Janka Krčmáriková, Erik Dang Van a Ondrej Lešták.
    Foto
fotoCyklistické preteky - 01.05.2022

Dnes sme vypomáhali pri cyklistických pretekoch, ktoré sa pravidelne konajú v našom meste. Našou úlohou bolo riadiť dopravu na križovatkách v meste tak, aby sme pokiaľ možno zabránili stretu vozidiel a súťažiacich. Z vlastných skúseností viem, že je to veĺmi tažká práca.
    Foto
fotoUkážka pre deti zo MŠ - 26.04.2022

I tento rok sme boli robiť ukážku pre deti z materskej školy. Tento krát to bolo na pre deti, ktoré chodia do škôlky na I.Krasku. V rámci ukážky sme deťom ukázali techniku z Iveca a protipovodňového vozíka. Mohli si vyskúšať aké ťažké sú hasičské prilby, ako sa spolupracujem pri hasení a na záver sme im ešte ukázali hasenie ohňa rôznymi tvarmi prúdu vody.
    Foto
fotoBrigáda - 22-23.04.2022

Vypadá to tak, že tento rok absolvujeme menej súťaží ako za predchádzajúce roky. Rozhodli sme sa, že voľný čas využijeme. Postupne dáme do poriadku veci na zbrojnici a jej okolí. Prvá brigáda sa konala počas dvoch dní. Prvý krát sme sa stretli v piatok vecer, druhý krát v sobotu. Postupne sme upratali celú zbrojnicu. Pokosili a poupratovali jej okolie. Na zaver sme spolu posedeli a porozprávali sa čo by bolo dobré urobiť v najbližšej budúcnosti. 
    Foto
Pridané: 02.04.2022
fotoKrupina - 01.04.2022

Po asi dvoch mesiacoch konečne začalo pršať. V duchu sme sa tešili, že si konečne oddýchneme. nemali sme ešte taký mesiac akým bol marec 2022. Desať zásahov, dve vyhlásené pohotovosti druhého stupňa a dve pohotovosti prvého stupňa. Keď už ale pršalo tretí deň začali sme mať tušenie, že i tento krát niečo príde. Naše tušenie bolo správne. Boli sme privolaní k odčerpaniu odpadovej šachty. Kanalizácia na tejto ulici je vo veľmi zlom stave. Za posledné dva roky sme tu boli už tretí krát. Keď príde podobné počasie. Po istom čase už kanalizácia nestíha a vytápa tu pivnice bytových domov. Šachtu sme odčerpali a pomohli aj pri vyčistení zapchatej kanalizácie.
    Foto
Pridané: 31.03.2022
fotoVČS DHZ Krupina - 30.03.2022

Nebýva zvykom, že by sme mali výročnú členskú schôdzu počas týždňa. Žiaľ po všetkých tých zákazoch a obmedzeniach, keď sme to odkladali nám to už potrebný termín na uskutočnenie včs nedovoľoval. Stretli sme sa v priestoroch novej garáže, ktorá bola zrekonštruovaná. Prešli sme všetko potrebné a chvíľu pokračovali vo voľnej diskusii. V minulosti sme sa na schôdzi venovali väčšinou našim športovým úspechom. Tento krát bola v popredí naša činnosť spojená s pomocou občanom. Veríme, že sa nám podarí nadviazať na našu úspešnú históriu a budeme sa môcť spoločne stretnúť aj o rok. Tento krát už v lepšom termíne a väčšom zložení.
Pridané: 31.03.2022
fotoDráhy - 27.03.2022

Už počas dňa mali profesionálni  hasiči niekoľko výjazdov k požiarom. Keď boli privolaní k vážnej dopravnej nehode boli sme uvedení do pohotovosti prvého stupňa. Možno po hodine sme už vyrážali k požiaru mladého lesa na okraji Krupiny. Po príchode na miesto, bolo našou hlavnou úlohou zabrániť ďalšiemu šíreniu požiaru do porastu. To sa nám úspešne podarilo. V tomto čase už na miesto prišli aj prof. hasiči, ktorí boli stiahnutí z nehody. Nakoľko nám už v aute došla voda prepli sme vedenie na ich cisternu a požiar dohasili.
    Foto
Pridané: 26.03.2022
fotoTaktické cvičenie - 26.03.2022

Dnes sme mali taktické cvičenie zamerané na hasenie požiaru trávnatej plochy. Oproti predchádzajúcim cvičeniam išlo o spoluprácu dvoch dobrovoľných hasičských zborov. Pri hasení nám tak vypomáhali aj hasiči z Ladzian. Požiar sa nám úspešne podarilo zahasiť a v rámci cvičenia sme si vyskúšali rôzne veci, ktoré by v prípade skutočného požiaru mohli byť potrebné.
  Video Foto
Pridané: 26.03.2022
fotoBiely Kameň - 25.03.2022

Myslel som si, že už máme všetky časti Krupiny za sebou. No dnes sme boli na Bielom Kameni a tak som zistil, že nie všade ešte túto jar horelo. Podobne ako na predchádzajúcich požiaroch aj tu horela tráva blízke krovie.
    Foto
Pridané: 23.03.2022
fotoKrupina - 20.03.2022

Ešte ste sme si poriadne neoddýchli a boli sme povolaný k druhému požiaru v dnešný deň. Pri pekárni niekto podpálil trávnatý porast, ktorý bolo treba uhasiť skôr ako by došlo k väčším škodám. Stále je sucho a tak je možné, že to nebol náš posledný zásah túto jar.
     
Pridané: 23.03.2022
fotoDráhy - 20.03.2022

Po krátkom čase sme opäť zasahovali pri požiari. Tento krát na Dráhach v ťažko dostupnom teréne, kde horela tráva a hustý porast stromov a krikov.
     
Pridané: 12.03.2022
fotoVĺčok - 11.03.2022

Už po druhý krát tento mesiac sme hasili na Vĺčku. Nebola to lúka, ale malá časť lesa a dve chatky vedľa nej. Ľudia sú nepoučiteľní a pokiaľ sa nestane nejaké väčšie nešťastie vždy bude asi jednoduchšie pre nich kopu lístia a trávy zapáliť ako zaniesť do zberného dvoru. Situáciu pri tomto požiari sťažoval druhý požiar na Lešti. K požiaru okrem nášho dobrovoľného hasičského zboru boli povolaní aj dobrovoľníci z Hontiankych Nemiec. Aj za ich pomoci sa nám podarilo zahasiť všetky ohniská a tlejúci bútľavý strom. Blíži sa víkend a tak dúfame, že ľudia už majú všetko popálené a nebudú sa opakovať situácie z predchádzajúcich dní. 
    Foto
Pridané: 12.03.2022
fotoFicberg - 10.03.2022

Ešte sme si ani poriadne neodfúkli a už sme boli povolaní k ďalšiemu požiaru. Tento krát chatky na Ficbergu. Vypomáhali sme hlavne pri rozoberaní a dohášaní. Požiar sa podarilo uhasiť tak, že sa nerozšíril do okolia. Z chatky však ostala iba kovová konštrukcia.
    Foto
Pridané: 12.03.2022
fotoKopanice - 10.03.2022

Z požiarmi sa u nás vrece roztrhlo. Ďalším v poradí bol požiar na Kopaniciach. Prispieva k tomu suché počasie a vietor, ktorý fúka. Na kopaniciach horela lúka a kopa dreva na jej okraji. Našťastie sa podarilo oheň v čas zastaviť a neostal sa hlboko do lesa.
    Foto
Pridané: 12.03.2022
fotoVĺčok - 09.03.2022

Po požiaroch cez deň nás tento krát privolali k požiaru vo večerných hodinách. Na Vĺčku horela lúka a začínalo horieť aj priľahlé krovie. Keď sme prišli na miesto vytvorili sme jeden prúd D. Z nádrže v Ivecu sme hasili požiar z jednej strany. Na druhej zasahovali profesionálni hasiči. Zvyšní naši členovia hasili lopatami malé ohniská. Požiar sa nám podarilo úspešne zahasiť. Cestou domov sme sa ešte zastavili a načerpali vodu do nádrže.
    Foto
Pridané: 12.03.2022
fotoSanitárny deň - 06.03.2022

Pôvodne sme chceli upratovať v sobotu, ale požiar na Starej Hore nám urobil škrt cez rozpočet. Stretli sme sa teda v nedeľu. V rámci sanitárneho dňa, ktorý náš veliteľ vyhlásil sme umyli a povysávali Iveco, poupratovali garáž a jej okolie. Postupne chceme poupratovať celé okolie a hlavnú budovu do ktorej sme pri sťahovaní poprenášali všetky veci. Tak, aby priestor nie len slúžil svojmu účelu, ale aj vypadal k svetu.
    Foto
Pridané: 05.03.2022
fotoStará Hora - 05.03.2022

Tento krát sme zasahovali pri požiari na Starej Hore, kde horela chatka. Nevieme čo požiar spôsobilo, ale vo chvíli keď sme prišli na miesto  bol rozsah požiaru veľmi veľký. Požiar sme síce uhasili, ale chatke sme nepomohli. Je to vždy smutné keď človek príde o majetok, ktorý si roky buduje. Dôležitejšie ale je, že sa pri tejto udalosti nikomu nič nestalo.
    Foto
Pridané: 01.03.2022
fotoČervená Hora - 01.03.2022

Dnes sme vypomáhali hasičom pri hasení lúky na Červenej Hore. Vypaľovacia sezóna už začala a tak profesionálni hasiči zasahovali pri dvoch ďalších požiaroch lúk. 
    Foto
Pridané: 02.03.2022
fotoKrupina - 22.01.2022

Oslovili nás z mesta či by sme im nepomohli s vytvorením ľadovej plochy. Podľa predpovede počasia malo prísť pár studených nocí. Aj napriek tomu, že bola naozaj veľká zima ľadovú plochu sa nám urobiť nepodarilo. Resp. podarilo, ale iba na krátku dobu. Ihrisko je na mieste kde svieti veľkú čas dňa slnko. To svojimi lúčmi rozpálili asfalt a ľad sa roztápa. Poobede bol už ľad iba v tieni. Aj napriek tomu sa pár detí potešilo. My sme si vyskúšali aké ťažké je pracovať s vodou a hadicami vo veľkých mrazoch.
    Foto
Aktualizované: 27.07.2022
 
Rok:
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
1996
DHZ Krupina podporili


Stránku tvorí Ladislav Jakubièka, kontak: